top of page
Karpura Odontologia Girona Bio

Primera visita

La primera visita és la més important que realitza la pacient a la nostra clínica. En aquest moment t'has de sentir tranquil·la i oberta a parlar dels teus problemes.

Quan arribis a Karpura, sentiràs un altre aire, un estar com a casa, que et reconfortarà. Omplirem les teves dades personals i entrarem a veure la Doctora.

En entrar a la consulta se't preguntarà per la teva vida, les teves emocions i les circumstàncies que t'han dut a la teva situació actual. La història de la teva vida és molt important per què ens pot dur als motius de les patologies presents, i les causes que al llarg dels anys han pogut produir desajustos en el teu cos o la teva salut.

Després haurem de realitzar un examen de les teves dents, genives, oclusió,... Sabem que a vegades hi ha pors i inseguretats, però volem gaudir de la teva confiança i serem molt curoses per no envair el teu espai.

A partir d'aquí caldrà fer alguna radiografia, prendre alguna mida, o testar alguns materials. També en cas necessari, es farà una valoració postural.
És una visita que requereix temps, temps per parlar i temps per avaluar i arribar a un diagnòstic precís que ens permeti oferir al pacient les alternatives possibles de tractament.

Quan acabem, se t'explicarà els propers passos. En alguns casos se't derivarà a un especialista per fer un estudi complet del tractament recomanat per la Doctora. En altres com Rehabilitació Oral, Estètica o Ortodòncia se't poden oferir diferents opcions les quals tenen avantatges i inconvenients que hauràs de valorar en el seu moment juntament amb la Doctora.
Cada una de vosaltres sou diferents i especials per tant cada tractament és exclusiu per cada persona.

Quan sortiu de la consulta se us explicarà el pressupost i els següents passos a seguir. A Karpura volem que ho tingueu clar i estigueu tranquils per tant si teniu qualsevol dubte, consulteu-nos.

Moltes gràcies, t'esperem.

Logo1w_edited.jpg
_DSC4078w.jpg
bottom of page