top of page

European Cranial Technologies

El tractament de deformitats cranials amb banda ortopèdica elàstica lineal, DOC BAND es va iniciar als Estats Units es va iniciar el 1976 i desde llavors s’han tractat amb èxit més de 300.000 casos de nadons amb plagiocefàlia i altres deformitats cranials a tot el món.

El Dr. Joan Pinyot és cirurgià pediàtric  amb més de 35 anys d’experiència en el diagnòstic i tractament de les principals deformitats
i malformacions cranials de nadons fins a 2 anys.

 • Plagiocefàlia , la deformitat més habitual, que es caracteritza
  pel aplanament generalment de la part dreta o esquerra de
  la part posterior de l’crani.

 • Braquicefàlia , aquesta deformitat sol aplanar tota la part del darrere
  de l’crani.

 • Escafocefàlia , una deformitat bastant habitual en prematurs que dóna lloc un crani alt i estret.

 • Craniosinostosis, deformitats cranials degudes a la mala tancament d’alguna sutura cranial

 • Altres deformitats provocades per malalties, tumors o traumes.
  Deformitats complexes, en les quals se sumen diverses deformitats simples: Braquicèfal + escalocefalia, .. deformitats obstètriques i altres variants.

Tenim centres a Espanya, Portugal, França i Itàlia amb els millors especialistes en diagnòstic, tractament quirúrgic i mitjançant banda ortopèdica elàstica lineal ( DOC BANDⓇ ) de deformitats cranials infantils.

Captura de pantalla 2022-01-10 a las 11.03.52.png

l meu nadó té plagiocefàlia. Què puc fer?

No estàs sol. Avui en dia, gairebé un de cada dos nadons (47%) es veu afectat per alguna forma de plagiocefàlia. Afortunadament, és tractable, hi ha alguna cosa que pots fer.

Captura de pantalla 2022-01-10 a las 11.03.07.png

L’experiència professional de l’equip del European Craneofacial Medical Centre al camp del tractament de les anomalies craniofacials del nadó i del lactant es remunta a l’any 1974.

Després de la seva formació pediàtrica i quirúrgica en prestigiosos hospitals pediàtrics espanyols, els seus professionals han exercit la docència, han dirigit equips quirúrgics pediàtrics, han participat en nombrosos congressos nacionals i internacionals essent distingits en algun d’ells amb el premi a les millors comunicacions.

Des d’aquell 1974 la cirurgia ha avançat moltíssim, s’ha desenvolupat la cirurgia craniofacial i ha aparegut l’expansió tissular, la cirurgia cranial endoscòpica, la distracció òssia interna i externa (RED) i el tractament ortopèdic cranial amb bandes cranials actives.

Fruit de l’interès pel tractament de la plagiocefàlia posicional mitjançant banda cranial (1998) tots els membres del nostre equip han efectuat la seva formació específica en el centre de Cranial Technologies Inc. (CTI) Phoenix, Arizona, USA (1999), realitzant a més una formació continuada anual sota la direcció del centre nord-americà.

Captura de pantalla 2022-01-10 a las 11.19.56.png

Necessita ajuda? Trobi el seu centre Doc Band® o truqui al (+34) 656 314 014

                              Per més informació: www.plagiocefalia.com

bottom of page