top of page

Osteopatia

L'Osteopatia és la ciència i l'art de diagnosticar i  tractar les disfuncions de mobilitat dels teixits del cos humà, que provoquen trastorns i pertorben l'estat de salut de l'organisme.

L'Osteopatia tracta principalment les patologies musculoesquelètiques més freqüents que es donen a les consultes d'atenció primària i en les urgències hospitalàries: Lumbàlgies, cervicàlgies, dorsàlgies, esquinços cervicals i de turmell, omàlgies (dolors d'espatlla), tendinitis, artritis i en definitiva aquelles afectacions osteomusculars habituals. També és molt eficaç en casos específics de migranyes, vertígens, otitis, problemes circulatoris, digestius, endocrins, ginecològics, urològics, neurològics, traumatològics, etc.

Té a més bons resultats en Pediatria, tant en nounats com en infants on les patologies tractades amb Osteopatia pediàtrica més freqüents són: Plagiocefàlies, torticoli, còlic del lactant, alteracions del somni, irritabilitat, restrenyiment, escoliosi, paràlisis braquials, esquinços, etc.

Substancialment, existeixen tres tractaments en Osteopatia:


Estructural, que es dirigeix especialment als trastorns de les estructures òssies, musculars i articulars.
Visceral, que s'interessa pels òrgans com el fetge, el ronyó, l'estómac...
Cranial, que insisteix en la noció de mobilitat dels ossos del crani i es dirigeix al desenvolupament del nounat, del nen, així com als trastorns funcionals de l'adult.

Captura de pantalla 2022-01-10 a las 11.45.29.png

A Karpura de la mà de Linda Vismayo complementem alguns tractaments amb Osteopatia

 

Això ens ajuda a recol·locar el cos i la ment del pacient, ajudant a la recuperació i la millora de la simptomatologia.

Amb més de 18 anys d'experiència és també terapeuta corporal, docent i coach nutricional.

bottom of page