top of page

Dentosofia

És un enfoc humanístic de l’art de l’odontologia, que considera la globalitat del Ser i amplia la visió clàssica del tractament dental convencional. Va ser creada pel Dr. Michel Montaud i està basada en l'Antroposofia.

A Karpura de la mà de la Dra. Gemma Mayor i la Dra. Mireia Martin t'acompanyarem en el camí de la Dentosofia. Amb aquest acompanyament i amb l'ús de l'Activador Plurifuncional adient, restabliràs al teu ritme, el funcionament i l'equilibri de la teva boca.

Et guiarem i t'ensenyarem a fer una sèrie d'exercicis per recuperar les funcions neurovegetatives del teu sistema oral controlant cada etapa del teu procés. Haurem de reaprendre processos tan simples com la respiració, la masticació o la deglució.

Aquest procés t' ofereix la oportunitat de redescubrir-te i entendre la totalitat del teu cos a través de la teva cavitat oral. Amb esforç i constància.
És un tècnica que s' utilitza a qualsevol edat i independentment de com tinguis actualment la boca.

L'objectiu és permetre el desenvolupament harmònic dels ossos maxil·lars en les tres dimensions de l'espai així com dels músculs que s'insereixen a ells. En aquest procés, s'equilibren correctament les funcions masticatòries, respiratòries, de deglució i de fonació. Tot això permet la correcta col·locació de les dents a la cavitat bucal, segons el model que els hi correspon.

El propòsit del tractament dentosòfic, és l'equilibri de la teva boca i del teu cos, assolint el benestar general tant a nivell físic, com vital, emocional i a la fi espiritual.

Captura de pantalla 2021-11-16 a las 13.34.01.png
_DSC4150w.jpg
bottom of page