top of page

Higienes biològiques

A Karpura ens enfoquem amb la prevenció, aquesta és una de les raons que ens diferencia de les altres clíniques.

Apliquem tècniques amb alternatives naturals als nostres tractaments  bucodentals

per tal de millorar tant la eficàcia de les higienes com la recuperació dels teixits i genives.

Així garantim un estat bucal immillorable i apunt per a somriure.

Les nostres pacients cada vegada agraeixen més aquesta fusió. La utilització de l'Aroma-teràpia com a tractament complementari i bàsic, útil en les nostres higienes per a mantenir la boca sana.

Jean Valnet, el pare de l'aromateràpia, va escriure: «No sempre és un microbi la causa de la malaltia». Gràcies a Valnet, encara avui se sosté un dels grans principis de la medicina alternativa i una part de la filosofia de la nostra clínica: tractar al pacient i no la malaltia.
Les propietats dels olis essencials són molt diverses i la seva utilització es remunta fa més de 5000 anys, tenen acció antisèptiques, antibiòtiques, antifúngiques, analgèsiques, antiinflamatòries i cicatritzants específiques a nivell bucal.

És per això que aconseguim beneficiar-nos de les seves accions en el tractament de la gingivitis, periodontitis, hipersensibilitat, etc..

sharon-mccutcheon-SavQfLRm4Do-unsplash.j

Ressalten especialment les seves extraordinàries propietats antiinfeccioses, podent utilitzar-los en moltes ocasions com a tractament antiinfecciós tant preventiu com curatiu, evitant així efectes secundaris derivats de l'ús de l'antibioticoteràpia química.
Les propietats de cada quimiotip d'oli essencial figuren en la seva fitxa particular, la qual hem de conèixer per saber que es compon del percentatge adequat de principis actius necessaris per a la indicació terapèutica que pretenem. És per això que hem de treballar amb un laboratori d'olis essencials de prou confiança que ens garanteixi la composició dels seus productes.

_DSC4224w.jpg

Som conscients que a molta gent li incomoda i fins i tot té pànic als dentistes.  Exposar-se a qualsevol tractament odontològic com les higienes bucodentals els espanta.

Per això una de la nostra prioritat amb el pacient és que se senti el més còmode possible des que arriba a la nostra consulta utilitzant olis essencials que disminueixen l'ansietat com la AE de lavanda o AE de taronger amarg o en el cas de nens el AE de taronja dolça.

_DSC2765.jpg

Les nostres higienes les personalitzem segons les necessitats del pacient, fent ús de fórmules específiques d'olis essencials, utilitzant aigua d'ozó per a una acció antisèptica, fent poliments manuals o amb turbina.

 Des de Karpura et donarem les pautes necessàries  per a millorar la teva higiene oral diària a través d'alternatives com a pastes dentals bio, receptes de pastes per fer-te a casa, oli de coco, olis essencials antisèptics, etc..

Però sobretot busquem el sistema més apropiat que garanteixi un tractament de neteja dental agradable i eficaç.

bottom of page