TRACTAMENTS

Teràpia floral

TERÀPIA FLORAL

Les essències florals són preparats naturals de flors silvestres, les propietats terapèutiques van ser descobertes pel Dr Edward Bach, metge anglès, bacteriòleg i homeòpata. Estudiós de l'astrologia, l'alquímia i la botànica hermètica, el mèrit del Dr. Bach va ser percebre i comprovar les propietats curatives dels elixirs elaborats amb les flors de 38 plantes.
Les essències florals de Bach són d'una utilitat extraordinària per a la cura preventiu i curatiu de la salut física, emocional i espiritual.

La teràpia floral té 70 anys d'història i això implica una important quantitat de casos clínics resolts i publicats que avalen la seva efectivitat. És un mètode que genera una gran quantitat d'adeptes així com detractors. Per a uns perquè els resulta d'utilitat per a altres perquè científicament no se sustenta. No obstant això, l'Organització Mundial de la Salut ja reconeixia cap a finals dels setanta el valor terapèutic de les essències florals.

Llegir més

Actualment aquest sistema de curació està àmpliament difós i pràcticament tots els països compten amb elaboradors i investigadors propis, de manera que han anat sorgint diferents sistemes com el d'Austràlia o el de Califòrnia. Per tant, dels 38 remeis originals de Bach, en els últims anys s'ha passat a uns 2500, xifra que segueix augmentant.

La Teràpia Floral és un sistema de curació que considera que en l'arrel de la malaltia hi ha un desequilibri psicoafectiu, ell és el veritable causant del patiment físic.

Aquesta teràpia té el gran avantatge de ser compatible amb qualsevol altre tipus de teràpia o tractament, al mateix temps que no presenta cap tipus d'efecte secundari. D'aquí que s'usi també en nadons, nens i dones embarassades.

Demana hora