TRACTAMENTS

Medicina sintergètica

MEDICINA SINTERGÈTICA

La Sintergètica és un tractament terapèutic, englobat dins de les medicines alternatives, però que s'estén cap a una vivència de la salut i la malaltia des de la consciència.

La Sintergètica recull conceptes de la medicina clàssica i de medicines tradicionals.

Es valora al pacient amb exàmens clínics, els mateixos que s'utilitzen en medicina clàssica i després de tenir un diagnòstic clínic clar, es procedeix a manejar filtres que porten informació de molècules utilitzant-los com paquets d'informació per regular l'organisme.

Combina conceptes de medicina tradicional xinesa, ayurveda i antroposòfica.

Des d'uns plantejaments holístics i amb la consideració que l'important no és la malaltia, sinó la persona que hi ha darrere, els proponents d'aquesta idea asseguren que la Sintergètica és apta per a qualsevol tipus de malalties, però especialment les de tipus crònic, com a teràpia complementària a la medicina moderna.

Llegir més

Finalment, el que la Sintergètica pretén és despertar la consciència del pacient i el seu potencial sanador, a través de la comprensió de la malaltia.

Tot l'anteriorment citat va unit a un coneixement profund del millor de la psicologia humana, té en compte els sistemes de creences i valors, l'entorn sociocultural i, sobretot, la història de vida de la persona. Això és així, ja que el símptoma o la malaltia és, simplement, un senyalador, una alarma que indica que alguna cosa falla en el conjunt de l'ésser humà.

Tractem de veure la malaltia com un mecanisme d'aprenentatge per créixer com a éssers humans i aportar a la vida allò que s'espera de nosaltres. Això converteix el pacient en protagonista tant de la seva malaltia, com de la seva recuperació.

Demana hora