TRACTAMENTS

Medicina ortomolecular

MEDICINA ORTOMOLECULAR

La teràpia orto molecular podem definir-la com el tractament bioquímic que restableix la salut mitjançant la correcció bioquímica patològica que hi ha darrere de tota malaltia, segons les necessitats de cada persona.

El desequilibri molecular o bioquímic en l’ambient de la cèl·lula és el causant d’una simptomatologia d’anormalitat funcional o de pre-malaltia. Això és l’inici de la malaltia i es pot corregir mitjançant els suplements nutricionals més escaients en cada moment.

Els nutrients que s’administren en forma de suplements poden ser: vitamines, minerals i oligoelements, aminoàcids i pèptids, àcids grassos essencials, enzims.

La necessitat d’una suplementació és deguda a diverses causes: dietes incorrectes, menjar excessivament refinat, capritxosament, ràpidament, dietes hipocalòriques i hiperproteiques per perdre pes, entre d’altres.

Llegir més

Altres causes són l'empobriment del terra, pesticides aplicats a les collites, sistemes de conservació, manipulació i refinat; recollida dels fruits encara verds i d’altres.

Una bona suplementació pot ser decisiva per restaurar l’equilibri bioquímic i poder, a partir d’aquest equilibri, treballar en l’auto coneixement i en restablir hàbits que assegurin el manteniment del mateix d’ara endavant.

Demana hora